De bevrijding en het genezen van de zieken zijn belangrijke aspecten van het Koninkrijk van God, zoals beschreven in de Bijbel.

In de Bijbel worden talrijke voorbeelden gegeven van hoe Yehoshua Hamasiach zieken genas en mensen bevrijdde van demonen.

Yehoshua Hamasiach predikte het Koninkrijk van God en liet zien dat het niet alleen om spirituele verlossing gaat, maar ook om fysieke genezing en bevrijding van demonen. Hij genas zieken en bevrijdde mensen van demonen door de kracht van de Heilige Geest.

In het boek Handelingen van de Apostelen wordt beschreven hoe de apostelen dezelfde kracht van de Heilige Geest ontvingen om zieken te genezen en mensen te bevrijden van demonen. Dit was een belangrijk onderdeel van hun bediening en het bevestigde de waarheid van hun boodschap.

Het Koninkrijk van God is een realiteit die zowel fysieke als geestelijke bevrijding en genezing omvat. Het is een uitdrukking van Gods liefde en genade voor zijn kinderen. Door de kracht van de Heilige Geest kunnen we de realiteit van het Koninkrijk van God in ons leven ervaren en kunnen we bevrijding en genezing vinden voor alle aspecten van ons bestaan.

In het koninkrijk van God staat bevrijding en genezing centraal. Het is een plaats waar mensen worden bevrijd van zonde, dood en alle vormen van kwelling en pijn. Genezing en bevrijding zijn belangrijke aspecten van Gods genade en barmhartigheid.

Yehoshua Hamasiach, de Zoon van God, kwam naar de aarde om de mensheid te bevrijden van zonde en dood. Hij gaf zijn leven aan het kruis om de straf voor onze zonden te dragen, zodat we kunnen worden bevrijd van de macht van zonde en dood. Hij is ook gekomen om te genezen en heeft talloze mensen genezen van verschillende ziekten en kwalen tijdens zijn bediening op aarde.

In het koninkrijk van God is genezing beschikbaar voor iedereen die tot geloof komt en Yehoshua Hamasiach en Hem aanneemt als Heer en Verlosser. Het is belangrijk Hem niet alleen te accepteren als jouw Redder en verlosser, maar ook als jouw Heer en Meester. Een redder hoef je niet speciaal na te volgen, maar een meester wel. Hij is onze onderwijzer en leermeester en daarom is het belangrijk van Hem te leren en Zijn onderwijs te volgen en toe te passen in jouw leven. Teshuva =bekering Teruggaan naar Onze Schepper) De Eeuwige is in staat om te genezen en te bevrijden van alle soorten ziekten, zowel fysiek als geestelijk. Hij is de almachtige en barmhartige Eeuwige Schepper en Vader die in staat is om elk probleem op te lossen en elke pijn te genezen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat genezing en bevrijding niet altijd onmiddellijk plaatsvinden en niet altijd op de manier die we verwachten. Soms kan de genezing geleidelijk plaatsvinden en niet altijd direct. De boodschap van het goede nieuws kan voor onmiddellijke bevrijding zorgen.

In het koninkrijk van Yahu (=de ware God, de duivel is ook een god en Moshe ook) die straks zal regeren hier op aarde, bestaat er geen zonde, ziekte of dood. Er zullen geen oorlogen, wilde dieren, pijnen of angsten meer zijn. Alle tranen zullen van jouw gezicht gewist en afgedroogd zijn. Het is een plek van volledige verlossing. Het is een plaats van volledige bevrijding, van volledige toewijding en genezing. Als gelovigen mogen we uitkijken naar die dag waarop we volledig hersteld zullen zijn en voor altijd in de aanwezigheid van Onze Vader in de Hemelen zullen zijn.